NRT voor therapeuten

snel en pijnloos

NRT voor bestaande therapeuten

Mensen helpen met pijnklachten. De reden waarom je therapeut bent geworden. Als bestaande therapeut beschik je mogelijk al over mooie technieken waarmee je mensen kunt helpen. Maar wat als je niet altijd verder komt met een klacht of je wilt sneller en effectiever kunnen werken omdat je minder tijd hebt en liefst ook nog zonder je cliënten pijn te doen? Dan kan dit zomaar dé therapie voor jou zijn!

Spieren, pezen, littekens en botvlies worden snel en pijnloos gereset met NRT. Onze innovatieve therapie reset al deze plekken, ook op moeilijke plekken waar je niet snel bij kunt komen en helaas vrij lang bezig bent om de pijn weg op te lossen.  Denk aan de Psoas of de Subscapularis. Een Psoas wordt meestal binnen een paar minuten pijnvrij gereset, een Subscapularis binnen 1 minuut. Wat zouden dit soort resultaten kunnen betekenen in jouw praktijk en misschien met jouw tijdschema?  

Veel therapieën zijn pijnlijk en kunnen tijdrovend zijn. Neural Reset Therapy is zacht en non-invasief, bijna niet te geloven dat het zo kan werken. NRT kan een hele mooie aanvulling kan zijn op uw huidige toolbox of wanneer u besluit om NRT als hoofdkeuze te gaan implementeren. NRT past bij elke bestaande therapie. 

Yvette Groenewegen is persoonlijk opgeleid door de Lawrence Woods zelf, de oprichter van NRT en zij zal u leren hoe u de oorzaak van een probleem kunt identificeren. Ze kan u helpen om in slechts twee dagen deze nieuwe therapie te leren waarbij uw cliënten met chronische pijn of herstellende zijn van een blessure (of gewoon hun algehele gezondheid en welzijn willen verbeteren) vaak erg onder de indruk zullen zijn van uw nieuwe vaardigheden. Nieuwsgierig? Leergierig? En is het tijd voor nieuwe tools in uw toolbox? Schrijf u vandaag nog in voor ons trainingsprogramma en ontdek zelf de vele voordelen van Neural Reset Therapy. Met onze bewezen technieken en deskundige begeleiding ben jij op weg om je klanten in een mum van tijd een pijnvrij, gezond en gelukkig leven te geven!

NRT trainingen

Upper Body

Tijdens deze groepstraining richten we ons op de spieren vanaf T12 (12e rib) tot aan de Temporalis.

Lower Body

Tijdens deze groepstraining richting we ons op de spieren vanaf T12 (12e rib) tot aan de kuit en enkel.

Masterclass (privétraining)

Alle persoonlijke aandacht! Intensieve 2 daagse training. Data in overleg. Kies Upper of Lower Body om mee te beginnen en of het voor 1 of 2 personen is.

Hoe werkt NRT precies

In uw lichaam zitten speciale zenuwbundels, genaamd mechanoreceptoren. Deze receptoren reageren bijvoorbeeld op druk, snelheid, trillingen, stretch en andere stimuleringen.

 

Tijdens NRT activeert de therapeut gedurende een korte tijd de mechanoreceptoren van deze spier of door de spier in een bepaalde stand te houden of deze in een bepaalde richting te bewegen. De receptoren sturen deze boodschap naar het centrale zenuwstelsel, die de spier zal ‘resetten’ tot een normale optimale neurologische tonus. Door deze ‘reset’ zal de pijn in een stramme of pijnlijke spier vaak binnen tientallen seconden aanzienlijk verminderen of verdwijnen.

Medische uitleg NRT

Wanneer spieren worden gereset dan heeft dat niet alleen effect op de grotere spieren maar ook de kleine spieren die in het bloed en lymfevatenstelsel zitten. Dit opent de microcirculatie. Zodra de zenuwen genoeg zuurstof en voedingsstoffen krijgen en hun afvalstoffen vanuit het metabolisme kunnen uitscheiden kunnen de zenuwen neurotransmitters produceren. En de neurotransmitter zijn in staat signalen door te geven. Dit is waarom een eenmalige NRT behandeling een verlengend verjongend effect op het weefsel heeft. Om een nog beter resultaat te verkrijgen zou het beter zijn om meerdere NRT sessies te doen.

NRT werkt erg goed
"Ik wil heel graag de training aanbevelen, je krijgt alle aandacht in de les, duidelijk verhaal, snel te gebruiken, geen moment van verveling, maar vergeet niet te gaan trainen/oefenen. Afgelopen weekend een inhaaltraining gedaan wegens corona…vandaag bij 3 klanten uitgeprobeerd en gelijk verbluffend resultaat waardoor ze meteen door konden. Ik heb al veel gedaan maar met NRT de meeste en snelste resultaten. Geen abrakadabra, de klant voelt of test iets, ik doe de reset en de klant kan het zelf ervaren en het resultaat voelen…. echt verbluffend.”

- Annamarie van straten
Ongelofelijk hoe snel en effectief NRT werkt.
"Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. Als je veel met spieren werkt, is het zeker aan te bevelen, en een fantastische uitbreiding, en je krijgt les van een zeer vakkundig en een ongelooflijk mooi mens Yvette, ze barst van het enthousiasme."

- Koen P
Fantastische aanpak
"Vorige week de opleiding NRT gedaan. Wat een fantastische aanpak met verbluffende resultaten. In 1 korte behandeling los je chronische klachten op. De opleiding is strak en professioneel georganiseerd. 2 dagen intensief aan de slag en met voldoende praktijk voorbeelden en oefeningen. Ik was de dag daarna in staat om de 1e mensen van hun chronische pijnklachten af te helpen."

- Niels Spelbos
Een aanrader!
"Ik wist niet helemaal wat ik kon verwachten. De training was prima te volgen, en ook heel gaaf om het nu zelf te gaan doen, de trainster Yvette is een super lieve kundige dame. Ze staat altijd klaar om te helpen met vragen. Kortom een aanrader om de cursus te doen als je mensen snel van hun pijn af wil helpen!"

- Jacqueline Van Der Eerden
Een hele bijzondere ervaring
"Vandaag voor het eerst een NRT behandeling gehad van 1,5 uur bij Yvette. Een hele bijzondere ervaring. Totaal pijnloos, maar zo effectief! Waar mijn spieren hard en strak aanvoelde, waren het net elastiekjes na de behandeling. Ook is Yvette geduldig, lief en kalm waardoor je goed kan ontspannen."

- Kimberly Olieberg
Volledig van mijn rugpijn af!
"Na 4 maanden rugpijn te hebben gehad en talloze therapeuten te hebben gezien, was Yvette de enige persoon die me volledig van mijn rugpijn af hielp. Ik raad haar ten zeerste aan. Ik had een NRT Full Body Reset!"

- Viviana Colijn
Als sneeuw voor de zon verdwenen de klachten!
"Na een lange periode van rugklachten waarbij ik via manueel therapeuten en chiropractie uiteindelijk via de huisarts op pijnstillers aangewezen was ben ik op aanraden van mijn zus bij Yvette uitgekomen. Omdat mijn klacht inmiddels ernstige vormen had aangenomen (ik kon de trap niet meer op en de auto niet meer in) is er een plaatsje vrijgekomen en wat ben ik blij dat dat kon! Yvette heeft vrij nauwkeurig bepaald waar mijn klachten door veroorzaakt werden en direct na de behandeling (1,5 uur) was ik in eerste instantie bijna helemaal mobiel met mijn rug. De pijn was grotendeels weg en ik kon weer normaal in de auto stappen. ''s Avonds heb ik nog even door een misstap mijn rug lelijk bezeerd maar de dag erna verdwenen mijn klachten als sneeuw voor de zon. Ik kan weer zonder pijnstillers en nu 2 dagen later ga ik staan en zitten alsof er niets aan de hand is. Het is een wonderbaarlijke methode van spieren resetten die ik iedereen zal aanbevelen!"

- Jacques Quipère
Wauw!
"Wauw is het enige wat ik elke keer zei. Nu 3 dagen later nog steeds verbaasd over wat deze nieuwe techniek met mijn eeuwige spanning in mijn nek en rug heeft gedaan! Echt aan aanrader, sneller en pijnloos dan vele andere technieken die ik heb geprobeerd.

- Naomy Papilaya
Vorige slide
Volgende slide