Yvette Groenewegen

Biografie

Over Yvette

Yvette Groenewegen is geboren in Eindhoven en heeft haar praktijk in Groenekan (Provincie Utrecht). Tijdens haar jeugd deed ze aan tennis en turnen, beiden op hoog niveau. Vanwege blessures kwam ze al vroeg in aanraking met verschillende massages en behandelmethodes. 

Ontstaan van een passie

Na haar schoolopleidingen bouwde ze twee succesvolle carrières op als Purser bij de vliegmaatschappij British Airways in Engeland en nu Senior Purser bij de KLM. Haar internationale carrière heeft haar in staat gesteld om fysieke en mentale gezondheidstherapieën te ervaren en ze realiseerde zich al snel dat ze ook hier talent voor had en besloot in 2009 met succes haar eigen praktijk op te zetten.

Na jaren als sportmasseur te hebben gewerkt, was ze op zoek naar nieuwe en innovatieve manieren om haar kennis te verbreden en te verbeteren en haar cliënten met blessures en klachten beter te kunnen helpen. In dit stadium ontdekte ze Neural Reset Therapy (NRT). Ze was erg onder de indruk tijdens haar eerste NRT training in Amerika. Met deze therapie realiseerde ze zich meteen dat dit een zeer effectieve en pijnloze methode was om spieren, pezen, ligamenten, botvlies en littekens te resetten en richtte zich vanaf toen bijna fulltime op deze therapie.

 

Vanaf 2017 volgde ze alle overige NRT opleidingen in Amerika en in 2019 behaalde ze haar Masters. Daarna werd ze opgeleid tot trainer door de grondlegger van NRT zelf, Lawrence Woods. Momenteel zijn er 10 trainers wereldwijd, bijna allen in de US en Yvette in Nederland. 

Missie en visie

Haar ambitie is om haar cliënten succesvol te behandelen en de kwaliteit van hun leven te verbeteren, evenals het opleiden van massage-en fysiotherapeuten of iedereen die de ambitie en het enthousiasme heeft om NRT te willen leren.  Met veel enthousiasme heeft ze NRT naar Nederland gehaald. Ze ziet dat ze een groot verschil kan maken in de manier waarop cliënten een vooral snellere en pijnloze fysieke behandeling kunnen ervaren, zo anders dan ze ooit hebben gehad. Yvette heeft tientallen jaren werkervaring en spreekt 6 talen. Op dit moment is ze de enige gecertificeerde NRT trainer in Nederland.

Trainingen in het buitenland

Yvette geeft ook internationale trainingen. N.a.v. de zeer succesvolle Franstalige Upper Body training in Frankrijk dit jaar zal ze terugkeren rond eind oktober/november om ook de Lower Body te trainen en nieuwe kandidaten hebben zich daar ook alweer aangemeld voor een Upper Body. Mogelijk dit jaar of volgend jaar zal ze ook gaan trainen in België. Ze geeft de trainingen ook in het Engels, Duits en Frans. Momenteel zijn de trainingen in Nederland meestal in het Engels om ook toegang te kunnen geven voor internationale deelnemers. Wanneer er alleen maar Nederlandstalige deelnemers zijn dan is de training uiteraard in het Nederlands. Voor meer informatie stuur een email naar:
yvette@nrtnederland.nl

Video afspelen