QAT

Quantum Alignment Technique

Over QAT

QAT is een methode om de lading van trauma uit weefsels te verwijderen en is ook een manier om weefsels te verbinden met de sensomotorische cortex. De motorische zenuwen geven informatie vanuit je hersenen door aan je spieren. Motorische zenuwen sturen dus spieren aan. De sensorische zenuwen geven juist informatie door vanuit je lichaam aan je hersenen. motorische cortex is een gebied in de hersenschors van de hersenen dat betrokken is bij de planning, controle en uitvoering van vrijwillige bewegingen. Het is wetenschap van hoog niveau. Er zijn zeer dramatische real-time veranderingen wanneer deze methode op de juiste manier worden gebruikt. Dit proces is ontwikkeld door een Canadese arts die samenwerkt met 2 Russische natuurkundigen.

Sinds 6 jaar behandel ik mijn clienten met NRT (Neural Reset Therapy). Daar is meer over te lezen op deze site onder NRT. Wanneer ik NRT toepas, ben ik bewust bezig met de sensomotorische cortex. Ik voel (letterlijk) dat er een probleem is met de mate van spanning in het weefsel. NRT herstelt wonderbaarlijk snel en effectief de juiste hoeveelheid tonus in het doelweefsel. Pijn verdwijnt.

QAT zal dat soort wijzigingen niet aanbrengen. Wat NRT niet doet, is het herstellen van de neurologische activeringsreflex in de spieren of andere weefsels. Nadat ik een NRT-sessie heb gedaan en toegepaste kinesiologische spiertesten op de behandelde spieren heb uitgevoerd, zult u merken dat veel van hen die reflex niet hebben. QAT zal die reflex herstellen. Bij het werken met cliënten na een beroerte of topsporters is het heel lonend om hun spieren optimaal te laten werken en onmiddellijk sterker te maken. QAT wordt in de paardenwereld al met geweldige resultaten gebruikt.