QAT

Quantum Alignment Technique

QAT

Over QAT

QAT is een methode om de lading van trauma uit weefsels te verwijderen en verbindt weefsels met de sensomotorische cortex. De motorcortex zorgt voor de planning, controle en vrijwillig aansturen van bewegingen. Hierbij reageren verschillende neuronen op specifieke bewegingen. Wanneer er schade is aan dit gebied, dan kan dit leiden tot plaatselijke verlamming. Dit gebied is verantwoordelijk voor het uitvoeren van lichaamsbewegingen. Ook optimaliseert QAT het neurlogische signaal naar verschillende weefsels. De motorische zenuwen geven informatie vanuit je hersenen door aan je spieren. Motorische zenuwen sturen dus spieren aan. De sensorische zenuwen geven dan de juiste informatie door vanuit je lichaam aan je hersenen. Het is wetenschap van hoog niveau. Er zijn zeer dramatische real-time veranderingen wanneer deze methode op de juiste manier worden gebruikt. Dit proces is ontwikkeld door een Canadese arts die samenwerkt met 2 Russische natuurkundigen.

Sinds 7 jaar behandel ik mijn cliënten met NRT (Neural Reset Therapy). Daar is meer over te lezen op deze site onder NRT. Wanneer ik NRT toepas, ben ik bewust bezig met de sensomotorische cortex. Ik voel (letterlijk) dat er een probleem is met de mate van spanning in het weefsel. NRT herstelt wonderbaarlijk snel en effectief de juiste hoeveelheid tonus in het doelweefsel. Pijn verdwijnt.

QAT

QAT zal dat soort wijzigingen niet aanbrengen. Wat NRT niet doet, is het herstellen van de neurologische activeringsreflex in de spieren of andere weefsels. Nadat ik een NRT-sessie heb gedaan en toegepaste kinesiologische spiertesten op de behandelde spieren heb uitgevoerd, zult u merken dat veel van hen die reflex niet hebben. QAT zal die reflex herstellen. Bij het werken met cliënten na een beroerte of topsporters is het heel lonend om hun spieren optimaal te laten werken en onmiddellijk sterker te maken. QAT wordt in de paardenwereld al met geweldige resultaten gebruikt.

 

De grondlegger van Neural Reset Therapy geeft in Nederland ook 3-daagse QAT workshops. Echter, volgend jaar is het zeer waarschijnlijk dat hij niet naar Nederland komt. U kunt wel een training van hem volgen in Amerika. Kijk op zijn website, www.neuralreset.net voor prijzen en beschikbare data. In principe kan iedereen zich daarvoor opgeven zonder dat je eerst NRT gedaan moet hebben. Echter, enige spierkennis is wel gewenst. Acupuncturisten en behandelaars die kennis van meridianen hebben zullen deze training ook bijzonder interessant vinden.