NRT voor Therapeuten

NIEUWE MANIER VAN BEHANDELEN

Neural Reset Therapy is een volledig nieuwe manier van behandelen. Voor zowel uw cliënt als uzelf is het in het begin anders dan we in Nederland kennen aan behandelingen. Maar al snel zal uw cliënt het begrijpen en gaat u zeer snel resultaat boeken. Reset na reset. Na bijna iedere reset zal uw cliënt u met verbazing aankijken, zich afvragend of u net zo hard in de spier palpeert (drukt) als vóór de reset. Of ze vragen u of u wel weer op dezelfde plek zit. Dat is het mooie aan NRT. Eindelijk voelen je cliënten direct resultaat met vaak grote opluchting en soms zelfs een emotionele ontlading.

Opleidingen NRT voor Therapeuten

Wanneer u besluit om onze opleidingen NRT voor therapeuten te gaan volgen dan hoeft u uw cliënten of uzelf geen pijn (meer) te doen om ze te kunnen behandelen. NRT is al in twee dagen te leren en vereist een gemiddelde spierkennis. Maar alles kun je leren. U hoeft geen groot expert te zijn op het gebied van spieren. Een fijne bijkomstigheid is dat een NRT behandeling kan met dunne kleren aan. We gebruiken geen olie of crèmes dus dat geeft de behandelaar meer mogelijkheden om ook ad hoc iemand te behandelen. Denk aan bijvoorbeeld op een sportveld of op een plek waar niet altijd een behandeltafel of privacy aanwezig is.  

De meeste resets zijn in rugligging maar wanneer u na de Upper en Lower Body nog verder wil uitbreiden naar de Advanced dan kunt u uw cliënt uiteindelijk staand, zittend, op de rug of op de buik behandelen. Wanneer u het principe van NRT begrijpt vergroot u de mogelijkheden om iemand op veel locaties te kunnen behandelen. U kunt zelfs tijdens een sportmassage, als het echt nodig is, een spotreset uitvoeren en daarna gewoon weer doormasseren. 

We hebben twee opleidingen waar u uit kunt kiezen. Upper Body en Lower Body. U kunt zelf kiezen met welke opleiding u wilt beginnen. U hoeft ze niet persé allebei te doen, maar wanneer u daar wél voor kiest kunt u uiteindelijk een nóg beter resultaat verkrijgen doordat u het hele lichaam kunt behandelen. Alles zit tenslotte met elkaar verweven. 

Onze opleidingen zijn twee volle dagen van 08.30 tot 18.30 uur. Wanneer alle deelnemers Nederlands spreken zijn de trainingen in het Nederlands. Zodra er internationale deelnemers zijn die niet Nederlands spreken wordt er in het Engels lesgegeven. De boeken zijn wel in het Engels. De Power Point slides op het scherm zijn inmiddels vertaald naar het Nederlands. Yvette Groenewegen is Nederlands en spreekt 6 talen. Voor de internationale participanten kan ze kleine onduidelijkheden in de taal weghalen. Momenteel zijn er 11 gecertificeerde NRT trainers in de wereld waarvan 3 buiten de US. 

Scroll naar top