NRT Training

Opfristraining Combi Upper en Lower Body – alleen oud NRT deelnemers

Vaartweg 92, 1401 RD Bussum, Nederland
08.30 – 17.00 uur

Sinds dat in 2019 NRT in Nederland is geïntroduceerd hebben we nog geen Opfristraining gehad. Op veler verzoek geven we op zondag 17 maart 2024 een opfrisser voor alle Nederlandssprekende ouddeelnemers die zowel Upper Body als Lower Body hebben gevolgd én beide Home Study hebben aangeschaft. Ook Lawrence heeft zich in de afgelopen jaren na de online Home Study video’s ontwikkelt. Resets zijn meer naar de Active Motion application methode gegaan en die zul je in deze training gaan zien en ervaren.
Vooralsnog is er ruimte voor 18 deelnemers. Schrijf je snel in, kosten zijn €185,95 ex btw. De dag is van 08.30 uur tot 17.00 uur.

  • Training is in het Nederlands
  • 1 dag van 08.30 uur to 17.00 uur
  • Neem zowel je Upper als Lower Body boek mee
  • Kijk welke resets je graag nog extra uitgelegd wilt hebben

 

€225 incl btw

Vakinhoudelijk geschikt voor

Alleen voor oud NRT deelnemers die Nederlands spreken (Belgische deelnemers uiteraard zeer welkom!) de Upper en Lower Body hebben gevolgd EN de Home Study van beide trainingen hebben aangeschaft.
De combinatie van deelnemers die wel of geen Home Study hebben gekocht was te gecompliceerd om te regelen op deze 1-dagstraining.

Opleidingsniveau

N.v.t.

Therapeutische vorming

  • Door deze dag weer te volgen worden je resets weer gefinetuned. Ook zul je zien hoe vele resets meer naar de Active Motion Movements zijn gegaan ipv vrij statisch zoals in de Home Study
  • Hoe leer je kort en bondig uitleg te geven aan je klant met de bewegingen die je van ze wil
  • Vragen over reclame maken, hoe krijg je mensen snel geïnteresseerd in je behandeling

Benodigd

Neem weer sokken/slippers mee

Je beide manuals

Pen en papier

Opnames niet toegestaan op deze specifieke dag

Interesse?

Meld je dan nu aan voor de Opfristraining Upper en Lower Body

Dag 1

Geef op je inschrijfformulier onderaan bij ‘heb je vragen’? welke resets je specifiek nog eens wilt doornemen. Daar maak ik daar een selectie van en probeer ik in de training zoveel mogelijk aangevraagde resets mee te nemen.

Neem BEIDE manuals mee alsmede pen en papier.

Ochtend
In de ochtend laten we alle resets nog eens zien die je in de Upper en Lower Body hebt geleerd (dan nog even exclusief Home Study Resets). Dan zul je ook zien wat er sinds de Home Study video’s anders of verbeterd is. Daarna is er ruimte voor vragen.

Middag

In de middag gaan we zoveel mogelijk individuele resets-requests doornemen. Ook zal er assistentie aanwezig zijn die jou kan helpen om je resets te finetunen. Bepaalde resets zoals de Neksequence en Zone 8-9-10 (Gluteus Maximus, Medius en Minimus – Lateral and Medial Rotators ) blijken toch soms nog uitdagender te zijn dan andere resets. Die resets nemen we sowieso mee. Hopelijk is deze dag weer een mooie motivatie om weer verder met NRT aan de slag te gaan of dat je je resets weer een boost kunt geven waardoor je betere resultaten kunt behalen bij je klanten!

Dag 2

Geen tweede dag.